Rimainé Pulai Virág

BEMUTATKOZÁS: Rimainé Pulai Virág

Pszichológus

PSZICHOLÓGUS

2009-ben kezdtem el a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának Pszichológia szakát, melynek mesterképzését 2014-ben fejeztem be, kognitív szakirányon.

2015 óta végzem a Magyar Családterápiás Egyesület Családterapeuta képzését, melynek 200 órás elméleti képzését befejeztem. 2015-ben kezdtem el a Pécsi Tudományegyetem klinikai és mentálhigiéniai felnőttszakpszichológus szakát, melyet remélhetőleg 2019-ben fogok befejezni.

Ezen kívül 4 évet dolgoztam az Pécsi Ifjúsági Lelkisegély Szolgálatnál önkéntes operátorként. A diploma megszerzése előtt közel egy évig voltam gyakorlaton a A PTE ÁOK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Gerontopszichiátriai osztályán.

2014 július 1. óta dolgozom a Szigetvári Kórházban. Először a Közösségért Alapítvány alkalmazásában, a Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályon kezdtem.

A szerződésem lejárta után a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályra kerültem, majd tavaly november 1-től kezdve jelenleg is az Addiktológiai Rehabilitációs Osztályon dolgozom terapeutaként.