Keszthelyi Ágnes

BEMUTATKOZÁS: Keszthelyi Ágnes

Vezető Gyógytornász

VEZETŐ GYÓGYTORNÁSZ

Keszthelyi Ágnes, vezető gyógytornász vagyok.

2012-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, gyógytornász szakon.

A diploma megszerzése után rövid ideig Pécsett dolgoztam.

2013 óta dolgozom a Szigetvári Kórházban, az Általános Fizio –és Mozgásterápia részlegen.

2015 óta a kórházunkba érkező gyógytornász hallgatók gyakorlati oktatásában is részt veszek. Jelenleg az alábbi osztályokon dolgozom: Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály I. – II., Súlyos Agysérültek Rehabilitációs Osztálya; Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Osztály.

A fekvőbeteg ellátás mellett járóbeteg ellátásban is részt veszek, melynek során minden korosztállyal foglalkozom, a kisbabák neurohabilitációs kezelésétől kezdve, a kamaszok egyik leggyakoribb problémáján, a scoliosison (gerincferdülés) át az idősebbek betegségeivel, csak a leggyakoribbakat említve: váll, csípő vagy térdízületi arthrosisok (kopások), discus hernia (porckorongsérv), lumbago (derékfájás).

A betegeket modern, felújított, eszközökkel gazdagon felszerelt tornaterem várja.

Továbbképzéseimet úgy választom ki, hogy az ott megszerzett tudást a munkám során fel tudjam használni, még hatékonyabbá téve a betegellátást. Az alábbi rövid idézetet ajánlom minden kedves betegnek és hozzátartozónak a figyelmébe.

„Légy türelmes magaddal. A gyógyulás nem rövidtávfutás, hanem maraton, nem egy nagy ugrás, hanem kis lépések sorozata. ” (Bob Gass)