Dr. Mózsi Tibor

BEMUTATKOZÁS: Dr. Mózsi Tibor

Szakorvos

SZAKORVOS

1984-ben végeztem a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, majd 1986-ban miniszteri engedéllyel felvételiztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karára, ahol 1992-ben végeztem.

Az egyetem alatt mentőtiszti vizsgát tettem és utolsó évben mentőtisztként az Országos Mentőszolgálat Komlói állomásán dolgoztam.

Orvosként első munkahelyem a Szigetvári Városi Kórház volt, ahol a Geriátriai Osztályon és a Belgyógyászati Osztályon eltöltött pár hónapos gyakornoki idő után kerültem az Intenzív Osztályra.

Az itt töltött idő alatt néhány évig a helyi szakszervezet elnöki tisztségét és rövid ideig az újáalakuló Orvosi Kamara titkári funkcióját is betöltöttem a megyei szervezet Etikai Bizottsági tagsága mellett.

1997-ben szakvizsgáztam és szereztem aneszteziológusi és intenzív terápiás szakorvosi képesítést. 2002-ig a Szigetvári Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán, majd a Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetében dolgoztam.

2013 őszétől elvállaltam a Mohácsi Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának a vezetését, ahol jelenleg is dolgozom.

A mohácsi osztályvezetői feladataim mellett továbbra is rendszeresen dolgozom aneszteziológusként az egyetem Urológiai Klinikáján és a Szigetvári Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán is.

A Magyar Orvosi Kamarán kívül tagja vagyok a Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak, az utóbbi szervezet Légúti Szekciójának, valamint a Magyar Táplálkozástudományi Társaságnak.

Tutorként részt veszek az orvostanhallgatók és a rezidens orvosok képzésében is.