Tájékoztatás kötelező maszkviselés elrendeléséről a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szigetvári Kórházban

Tisztelt Páciensek, Hozzátartozók, Látogatók!

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Szigetvári Kórházban 2023. december 20. napjától kezdődően visszavonásig valamennyi fekvő- és járóbetegellátó egységben kötelező a sebészi orr-szájmaszk viselése minden munkavállaló részére, valamint páciens, kísérők és látogatók részére is!

Az egészségügyi intézményben a maszkviselésre a további szabályok vonatkoznak:

  1. COVID-19 pozitív beteget egy időben egyszerre egy hozzátartozó látogathat, kizárólag sebészi orr-szájmaszk szabályos – orrot is fedő – viselése mellett.
  2. A maszk viselése kivételt képeznek a 6 életévüket be nem töltött kiskorúak, az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal vagy autizmus spektrumzavarral élő személyek.
  3. A fekvőbeteg ellátásban a beteg a kórteremben maszkviselésre nem kötelezett.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 Szigetvár, 2023. december 21.

Tisztelettel:

Dr. Berecz János

Főigazgató

A Szigetvári Kórház eredményesen tett feljelentést, rágalmazásért elítélték a Facebook közösségi oldalon a Kórházról becsület csorbítására alkalmas, valótlan állításokat terjesztő személyt. A Szigetvári Járásbíróság a vádlottat bűnösnek találta és 200.000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Köszönetnyilvánítás

Gyerekrajz a kórházról

„Mindent, amit másoknak adsz
téged gazdagít … ”

Az Istvánffy Miklós Általános Iskola közössége nevében köszönetet mondunk a pályaorientációs projektnapunk lebonyolításában nyújtott segítségükért.

Köszönjük, hogy vállalták foglalkozásuk, hivatásuk bemutatását, ezzel is segítve a gyerekeket abban, hogy különböző szakmákat ismerjenek meg.

Szigetvár, 2018.03. l 0.
Köszönettel:
Balla Magdolna
igazgató

Search

+
Megszakítás